Vacatures
  1. Homepage
  2. Werken bij
  3. Chauffeur Huisvuil Chauffeur Huisvuil

Chauffeur Huisvuil

Ben jij de chauffeur met groot rijbewijs C of CE (liefste) met code 95 die ons in Den Haag kan helpen huisvuil te verzamelen? Dan zoeken wij jou!

De N.V. Haagse Milieu Services (HMS) zorgt voor een schone en leefbare stad door middel van het inzamelen van huishoudelijk afval van en voor de inwoners van de gemeente Den Haag en verzorgt de plaagdier- en gladheidsbestrijding. Wij innoveren en verduurzamen voortdurend met de kernwaarden Veilig, Verbindend, Vertrouwen, Vooruitstrevend en Vakbekwaam als uitgangspunt.

Een schone en leefbare stad krijg je niet zomaar. Daar werken we bij HMS hard aan. Wij zoeken namelijk enthousiaste en gedreven kandidaten voor de functie Chauffeur Huisvuil.

Jouw werkdag

Je wordt ingedeeld op een inzamelroute en je gaat al dan niet samen met beladers op pad. Het gaat dan om het legen van (mini)containers, het ophalen van grofvuil of het inzamelen van huisvuilzakkken. Je zorgt voor het laden van het aangeboden huisvuil en dat de inzamelmiddelen netjes worden teruggezet. Daarbij controleer je indien nodig de inzamelplaats als je klaar bent (schoon, heel en veilig). Klopt er iets niet, dan geef je dat door aan de planning. Je werkt veilig en efficiënt. 

Wat wij zoeken? Flexibiliteit en verantwoordelijkheid

Wij zoeken iemand die zich netjes aan de regels houdt (kwaliteit, veiligheid, instructies van planners, leidinggevenden etc.) en zich verantwoordelijk voelt voor het papierwerk dat nodig is, dat moet keurig in orde zijn. Ook verwachten wij flexibiliteit om in vroege en late diensten te rijden, maar ook piketdiensten, winterdiensten en calamiteitendiensten. Verder ben je een verantwoordelijk persoon, kan je goed communiceren en in staat om gecontroleerd te werken. Je wordt immers een visitekaartje van HMS. Daarbij is het handig als je gewend bent om in de stad te rijden. Natuurlijk ben je in het bezit van de vereiste rijbewijzen en ben je bereidt aanvullende opleidingen en cursussen volgen. 

Wat bieden wij jou?

In ruil voor jouw enthousiasme en gedrevenheid krijg je de kans om te werken in een informele en collegiale werkomgeving, maar wel gericht op resultaat. De functie is ingedeeld in schaal D van de cao Grondstoffen, Energie & Omgeving. Ook is er ruimte voor ontwikkeling en groei, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen en cursussen inclusief die van code 95. 

Naast een goed salaris bieden we een Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget (PAB). Je kan hier zelf een keuze in maken hoe je het geld besteedt, bijvoorbeeld voor extra verlofdagen, een hoger salaris, abonnement op de fitness of een bijdrage voor de aanschaf van een fiets. 

Solliciteren?

Stuur je motivatie en je cv per email naar: hr.hms@nvhms.nl

Voor meer informatie en inhoudelijke vragen over de functie Chauffeur Huisvuil, bel met Sander Stel (Co√∂rdinator Uitvoering bij HMS) via telefoonnummer: 06-51556449. 

  • Sinds 27 oktober 2022
  • 40 uur per week
  • schaal D
  • Den Haag, Nederland
  • Rijbewijs C of CE

Solliciteren?

Stuur je motivatie en je cv per email naar:

hr.hms@nvhms.nl