1. Homepage
  2. Over HMS
  3. Nieuws

Hoog bezoek bij HMS tijdens Week van de Afvalhelden

02 maart 2021

De Week van de Afvalhelden is niet onopgemerkt aan HMS en haar medewerkers voorbij gegaan. Een enthousiaste directeur Stadsbeheer van de gemeente Den Haag, Harry Koese deelde in de vroege ochtend ontbijtjes uit en de Haagse burgemeester Van Zanen werd ’s middags rondgeleid bij HMS door twee medewerkers.

Gedurende de Week van de Afvalhelden (1 t/m 7 maart) staan alle mensen in de gehele afvalketen in de belangstelling. De Afvalhelden die ook in de moeilijke coronaperiode keihard aan het werk zijn om -in het geval van HMS- de stad Den Haag schoon te houden. Op woensdagochtend 3 maart 2021 werd op de HMS locatie een ‘ontbijt to go’ uitgedeeld aan de aanwezige medewerkers. Directeur Stadsbeheer Harry Koese was om 06:45 uur één van de eersten die aan een medewerker het ontbijt overhandigde. Het ontbijt werd door HMS aangeboden. In de middag kwam burgemeester Van Zanen langs voor een informeel bezoek. Hij sprak uitgebreid met medewerkers van HMS over hun werk, de drukte in deze coronaperiode en over de afgelopen winterdienst met zout strooien en sneeuwschuiven.

De directie van HMS was bij beide momenten aanwezig en zag hoe de medewerkers deze gebaren van interesse waardeerden. Arjen Baars directeur: ‘De HMS’ers zijn in mijn optiek ook echte helden!’