Werken bij HMS
  1. Homepage
  2. Werken bij Werken bij

 

Werken bij HMS

Ook een afvalheld worden?

De medewerkers van HMS zijn echte afvalhelden. Het motto is: ‘Ondanks alles, het vuil moet van de straat!’ Door weer en wind. Dagelijks houden de HMS afvalhelden de stad Den Haag schoon. 

Kennismaking koffie

Wil je weten of jij ook een afvalheld kunt zijn, kom dan een kop koffie drinken voor een kennismaking. Mail je naam en telefoonnummer naar hr.hms@nvhms.nl en wij nemen contact met je op.

Werken bij HMS

Werken bij HMS betekent werken in een collegiale, informele werksfeer, maar wel gericht op resultaat. Goede arbeidsvoorwaarden worden gecombineerd met mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Er is een aparte gebedsruimte en we hebben een uitgebreide fitnessruimte. HMS biedt mogelijkheden voor veel mensen, ook mensen met een wat grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn regelmatig vacatures voor nieuwe afvalhelden. Voor vast werk of voor flexibele inzet. Maar ook zonder vacatures kun je solliciteren als je op zoek bent naar een baan met eigen verantwoordelijkheid. Uitzendorganisatie Olympia verzorgt voor ons de flexibele inzet van medewerkers. 

Als je resultaatgericht en gedreven bent, stuur dan je CV met motivatie naar hr.hms@nvhms.nl