Vacatures
  1. Homepage
  2. Werken bij
  3. Chauffeur Grofvuil Chauffeur Grofvuil

Chauffeur Grofvuil

Ben jij de chauffeur met groot rijbewijs C of CE met code 95 die ons in Den Haag kan helpen huisvuil te verzamelen? Dan zoeken wij jou!

De N.V. Haagse Milieu Services (HMS) zorgt voor een schone en leefbare stad door middel van het inzamelen van huishoudelijk afval van en voor de inwoners van de gemeente Den Haag en verzorgt de plaagdier- en gladheidsbestrijding. Wij innoveren en verduurzamen voortdurend met de kernwaarden Veilig, Verbindend, Vertrouwen, Vooruitstrevend en Vakbekwaam als uitgangspunt.

Een schone en leefbare stad krijg je niet zomaar. Daar werken we bij HMS hard aan. Wij zoeken namelijk enthousiaste en gedreven kandidaten voor de functie Chauffeur Grofvuil.

Jouw werkdag

Je wordt ingedeeld op een inzamelroute en je gaat al dan niet samen met collega-beladers op pad. Je zorgt voor het laden van het aangeboden grofvuil en zorg je dat de inzamelplaats als je klaar bent schoon en veilig wordt achtergelaten. Klopt er iets niet, dan geef je dat door aan de planning. Je werkt veilig en efficiënt.

Wat wij zoeken?

Wij zoeken iemand die zich netjes aan de regels houdt (kwaliteit, veiligheid, instructies van planners, leidinggevenden etc.) en daarnaast flexibel is om per week 24 tot 40 uur te werken in  bijvoorbeeld een vroege of late dienst, maar ook piket-, winter- en calamiteitendiensten. Verder ben je een verantwoordelijk persoon, kan je goed communiceren en in staat om gecontroleerd te werken. Je wordt immers een visitekaartje van HMS. Daarbij is het handig als je gewend bent om in de stad te rijden. Natuurlijk ben je in het bezit van de vereiste rijbewijzen en ben je bereidt aanvullende opleidingen en cursussen volgen die we je aanbieden.

Wat bieden wij jou?

In ruil voor jouw enthousiasme en gedrevenheid krijg je de kans om te werken in een informele en collegiale werkomgeving, waarin er resultaatgericht gewerkt wordt. De functie is ingedeeld in schaal D van de cao Grondstoffen, Energie & Omgeving Services. Afhankelijk van jouw ervaring en vakkennis word je ingedeeld. Ook is er ruimte voor ontwikkeling en groei, bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen en cursussen inclusief die van code 95.

Naast een goed salaris bieden we een Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget (PAB) van 13.44%. Je kan hier zelf een keuze in maken hoe je het geld besteedt, bijvoorbeeld voor extra verlofdagen, een hoger salaris, abonnement voor fitness of een bijdrage voor de aanschaf van een fiets.

Solliciteren?

Stuur je motivatie en je cv per email naar: hr.hms@nvhms.nl

Voor meer informatie en inhoudelijke vragen over de functie Chauffeur Huisvuil, bel met Sander Stel (Coördinator Uitvoering bij HMS) via telefoonnummer: 06-51556449. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

  • Sinds 15 mei 2023
  • 24 tot 40 uur per week
  • schaal D
  • Den Haag, Nederland
  • Rijbewijs C of CE

Solliciteren?

Stuur je motivatie en je cv per email naar:

hr.hms@nvhms.nl